• Nu besteld = binnen 3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Woon je dichtbij? Afhalen is mogelijk
  • Nu besteld = binnen 3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Woon je dichtbij? Afhalen is mogelijk

GIFT GUIDE

Ontdek de mooiste boho interieurcadeaus onder €15

Milk & Honey Kleine Wervelkaars Wit

De handgemaakte Milk & Honey Kleine Wervelkaars geeft een chique uitstraling aan je interieur. Mooi om te combineren met de Milk & Honey Gigantische Wervelkaars.

Poster Gezicht Neutraal 30 cm x 40 cm

Met een poster geef je een unieke uitstraling aan je muur, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze poster heeft een illustratie van een abstract gezicht vormgegeven door middel van lijnen.

Milk & Honey Maxi Bubble Kaars Transparant Wit

Deze kaars is ontzettend leuk als decoratie voor in je eigen huis, maar ook heel leuk om iemand cadeau te doen. De bubble kaars is transparant van kleur en met de hand gegoten. Omdat de kaars handgemaakt is, kan hij een kleine onvolkomenheid bevatten, maar dat maakt hem juist speciaal!

NOVASTYL Dessertborden Gaia 19 cm | Set van 2

Deze NOVASTYL dessertborden uit de Gaia-collectie maken door de mooie kleuren een feestje van je tafel. De geometrische vormen geven een moderne, boho uitstraling. De dessertborden zijn extra mooi als je ze combineert met de NOVASTYL Diepe Borden Gaia 20 cm | Set van 2.

Poster Berglandschap 30 cm x 40 cm

Met een poster geef je een unieke uitstraling aan je muur, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze poster heeft een grafische illustratie van een berglandschap en heeft een ontspannen uitstraling.

Milk & Honey Knoopkaars Blauw

Deze leuke Milk & Honey Knoopkaars is het perfecte pronkstuk voor je interieur. De kaars heeft zowel een klassieke als trendy uitstraling en past perfect in je boho interieur. Ook een heel leuk cadeautje voor een leuke prijs! Leuk om te combineren met de Milk & Honey Regenboogkaars Wit.

VT Wonen Vaas Flesvorm

Less = more met deze vaas in flesvorm uit de basis collectie van VT Wonen. Zet hem op tafel met een paar leuke takjes erin of houd het juist zo simpel mogelijk.

Poster Gezicht Zwart-Wit 30 cm x 40 cm

Met een poster geef je een unieke uitstraling aan je muur, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze poster heeft een illustratie van een abstract gezicht vormgegeven door middel van lijnen.

Milk & Honey Regenboogkaars Wit

Met de Milk & Honey Regenboogkaars heb je echt een unieke kaars in handen. Heel leuk voor in een mooie kast of als pronkstuk op tafel.

De kaars is handgemaakt en kan dus een kleine oneffenheid hebben, but nobody's perfect en dat maakt hem juist speciaal!

Poster Maan 30 cm x 40 cm

Met een poster geef je een unieke uitstraling aan je muur, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze poster heeft een grafische illustratie van een landschap met de maan op de achtergrond.

Milk & Honey Schelpen Kaarsenset Wit

Deze set kaarsen van Milk & Honey in de vorm van schelpen is echt uniek. Heel leuk om te presenteren op een schaaltje, maar ze kunnen natuurlijk ook los van elkaar gedecoreerd worden.