• Nu besteld = binnen 3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Woon je dichtbij? Afhalen is mogelijk
  • Nu besteld = binnen 3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Woon je dichtbij? Afhalen is mogelijk

Wie zijn wij?

Hey daar! Wij zijn Ties Oerbekke en Femke Snijders, de oprichters van Bobi Living. Onze passie voor interieur en mindful leven heeft ons ertoe gebracht deze webshop vol met prachtige bohemian woonartikelen te creëren. We zijn ontzettend blij dat je ons hebt gevonden!

Bij Bobi Living geloven we dat het super belangrijk is om thuis een omgeving te creëren waarin je kunt ontspannen, opladen en helemaal jezelf kunt zijn. We streven er dan ook naar om jou te voorzien van items die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

We vinden het super leuk om ons verhaal met je te delen en je meer te vertellen over hoe we op dit idee gekomen zijn. Dus lees snel verder om ons beter te leren kennen!

Ik ben Ties, een 25-jarige bouwkundige met een passie voor mooie spullen. Naast mijn baan bij een bouwbedrijf zijn Femke en ik druk bezig met deze webshop. Ondanks dat ik in de bouw werk en Femke fashion studeert hebben we allebei een passie voor vormgeving en design. Ik vind het heel leuk om te zien hoe onze verschillende achtergronden samenkomen in Bobi Living. We vonden elkaar in de bohemian stijl en hebben een grote liefde voor de natuur die we ook terug willen laten komen in onze producten. Ik hoop dat we anderen kunnen inspireren om ook hun dromen te volgen en te vertrouwen op hun eigen kunnen.

Ik ben Femke, 22 jaar jong en momenteel druk bezig met mijn studie Fashion & Textile Technologies. Al van jongs af aan heb ik vormgeving en design altijd interessant gevonden, dus toen Ties en ik het idee hadden om woonartikelen te gaan verkopen was ik meteen enthousiast. De keuze voor de bohemian stijl was niet moeilijk, aangezien we het zelf prachtig vinden en ook de bohemian leefstijl omarmen. Zelf heb ik de laatste jaren ontdekt hoe belangrijk mindful leven is en dat willen we heel graag op jou overbrengen. Want zeg nou zelf, wat is er belangrijker dan ontspannen en opladen in je eigen huis? We hebben onze producten met liefde en zorg geselecteerd, zodat jij je thuis kunt voelen en kunt genieten van de kleine dingen in het leven. Soms is dat namelijk alles wat je nodig hebt om weer helemaal op te laden!

We hopen dat onze producten zullen bijdragen aan een thuis waar jij helemaal jezelf kunt zijn en heerlijk kunt ontspannen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze producten of als je hulp nodig hebt. We zouden het leuk vinden als je ons volgt op onze social media kanalen om geïnspireerd te blijven en niets te hoeven missen. We wensen je veel shopplezier en hopen dat je van onze producten kunt genieten!

Liefs,

Ties & Femke